23/7/09

Allò que volia ser algu i no es res
A dalt estació de Ciutat Meridiana, apunt per començar les obres, i a sota estació de Torre Baró | Vallbona ja amb les mampares colocades.

Avui volia anar a la peculiar L11 a fer fotos a Ciutat Meridiana avanç de qu ehi possin les mampares que s'estan instalant en aquesta línia; De fet les estacions de Can Cuiàs, Torre Baró | Ballbona, i Casa de l'aigua ja les tenen instalades. Per tant falta Ciutat Meridiana i Trinitat Nova, on no s'instalaran les mampares si no que s'instalara un sistema de deteccio d'objectes a la via. L'instlació d'aquestes portes és un pas mes per convertir aquesta mini-línia en una línia automatica. Les obres d'automatització i covertura de l'estació de Torre Baró | Vallbona obligaran a tenir la línia tallada des del 27 de juliol fins el 6 de setembre.
Quant Arribem a Trinitat Nova amb la L4, acavaba de marxar un dels dos trens que circulen per la L11, així que ens toca esperar uns 5 minuts. Mentres no arriba faig fotos de l'estació amb algunes novetats com els 9000 per la L4, l'enllaç amb la L3, i també em fixo en els termometres de la L11 on indica que Casa de l'Aigua esta sense servei, encara per les obres de les mampares.
En quant arriba el metro l'agafem, concretament era el 503-504, el qual marxa al cap de poc. Quant pasa per Casa de l'aigua es para, com si efectues parada, i al cap de segons rempren la marxa cap a Torre Baró. Allà baixem fotografio l'estació, aquesta ja si amb mamapres, i esperem l'altre tren, que era el 501-502. Amb aquest anem fins a la seguent parada: Ciutat Meridiana, on ja tenen apunt les mampares andana-tren. Un cop pasa el seguent tren direcció Can Cuiàs l'agafem fins a aquesta estació. Allà tambe ja hi han posades les mampares andana-tren. Així que amb el mateix tren que hem vingut tornem cap a Trinitat Nova.
S'ha de dir que en totes les estacions hi ha personal de TMB repartint folletos sobre el tancament per obres de la línia.

A dalt estació de Can Cuiàs, també amb les portes instal·lades, i a sota Trinitat Nova.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueno Pol, veig que has actualitzat... això de la L11, ho trobo bé, això de les mampares, a la L9/10 també hi posaràn (segurament ja ho saps)...

Salutacions!

Fer.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Clar que sí, a automatitzar línies i que treguin cada cop més personal...

Ningú sap que a la L9 no hi haurà personal? L'únic personal seran itinerants, seria com si ara cobríssim la L1 amb només 15 persones passejant-se...

Anònim ha dit...

Bona actualització

No se'n parla molt de la L11 i es una de les línies més peculiars i actualment la més moderna de la xarxa. Lo de les mampares es sinònim de seguretat i per tant molt bona iniciativa per lo dels metros automàtics. Estaria bé que ho fessin a totes les línies però actualment només ho faran a L9, L10 i L11. Per cert, suposo que un bús fara el recorregut de la L11 mentre durin les obres no?

A una curiositat, avuí mentre tornava de Barcelona, he arribat a Palautordera a les 23:00 i he vist el cadaver d'una tia que s'ha havia suicidat pero embolicada amb el típic paper daurat o com li vulguin dir, tenia mol mal rollo jo, realment impactant, en fi que hi farem...

Vinga salutacions...