15/7/08

Estacions soterrades del Tram


El passat diumenge, vaig decidir anar a fotografiar les estacions soterrades del Tram, en concret les de la T5 que queden sota la Gran Via. Com sempre agafem el T4 a Ciutadella Vila Olímpica. On ja estava estacionat el tram 04, agafem aquesta i anem fins a Glories, on baixem i ens toca esperar 10 minuts a que passes el T5. M'entres esperàvem va començar a ploure, però per sort avanç de l'hora va arribar el nostre tramvia, amb el qual vam anar fins a Espronçeda.
On baixem i fotografio l'estació.
Aquesta com totes les soterrades estan pintades de diversos colors, aquesta amb de verd clar i taronja, i també te una frase como totes escrita a la paret. Al estar plovent l'estació estava il·luminada per els focos, els quals donen una bona il·luminació a aquestes.
S'ha de dir també que cap de les estacions tenien massa gent, en canvi les estacions en superfície estaven plenes de gent, un cop fotografiada l'estació esperem el pròxim Tram, el qual li faltaven 6 minuts (els quals van durar uns 10 min). Agafem aquesta altre unitat i amb ella anem fins a Sant Martí de Provençals, on també la fotografio, però en aquesta ens i estem mes poc, ja que el següent tram va tardar menys. Aquesta es de color vermell, i a menys llocs apareix el colro del Tram. M'entres passa un tram direcció Glories, i després ja passa el nostre.
Agafem aquest i anem fins a la següent parada: Besos. Aquesta te enllaç amb la línia 4, i rep més llum exterior que les altres ja que en un extrem esta situada la sortida del túnel. Esta pintada com l'anterior, però a la paret de l'andana direcció Gorg, hi han siluetes de persones dibuixades. Un cop alla baixem a l'andana de la línia 4 on agafem un 2100 fins a Ciutadella Vila Olímpica.

A dalt, un tram abandonant l'estació de besos direcció Gorg