25/4/09

Sant Jordi 09


Avui, explicare la sortida ferroviària que vaig fer el passat dia 21 a SAC per veure la 449 i la del dia 23, per les línies del TRAM T4 i T5.

21-04-09:
Aprofitant que havia vingut una 449 per Catalunya per realitzar proves, vaig volguer anar a els tallers de MD de SAC, on hi havia la 449. Afortunadament aquell dia hi era, junt amb 448, 252, 470, i la 440.131.

A primera foto els tallers de Mitjana Distancia de SAC amb la 449

23-04-09:


Ja que era Sant Jordi, els trams portaven una senyera en el vidre frontal. Com sempre surto de Ciutadella Vila Olímpica, on hi havien dos TRAM's esperant sortida, m'entres no marxaven vaig anar caminant fins a Wellington, ja que volia fer unes quantes fotos d'aquest bonic tram sota els plàtans típics de Barcelona. Quant ja arribava a a Wellington passa una dels dos unitats que esperava sortida, la qual vaig deixar passar per poder fotografiar el següent que seria direcció Ciutadella. Al cap de un bon ratet passa, i en arribar a Ciutadella surt el que ja esperava cap a Sant Adrià. Aquest si que l'agafo i amb ell vaig fins a Selva de Mar, on faig fotos tant de la del TRAM com de la de la L4; Agafo la L4 direcció la Pau. Hem toca una de les 2100, com es habitual. I amb aquesta vaig fins a El Maresme | Fòrum, on espero el següent comboi. Mentres passa un 9000 per l'altre costat, i finalment quant arriba la meva 2100 torna a passar un altre 9000. Baix fins a La Pau, on no baixo ni del tren, i retrocedeixo una parada fins a Besós, on enllaço amb el TRAM (T5). Desafortunadament la T5 te freqüències de 10 min, amb la qual cosa poca cosa tens a caçar a les estacions. Ja que encara faltava per que passes el meu, surto fora de l'estació i espero a que passi un direcció Gorg, per agafar-lo sortint del túnel de la Gran Via.
Les estacions subterrànies les tenen bastant deixades, les canel·ladores d'entrada no van,pintades a les parets,... Quant passa un T5 direcció Glories l'agafo fins al seu final. I allà fotografio el canvi de sentit, aprofitant que el meu T4 tardaria un ratet. Finalment arriba el meu T4 amb el qual vaig fins a Ciutadella Vila Olímpica on acaba la curta sortida ferroviària del dia de Sant Jordi.

La segona foto: La superior dos TRAM's a Ciutadella, inferior a l'esquerra un T5 surt del túnel de la Gran Via, i la inferior de la dreta un altre T5 s'apropa a Alfons el Magnànim