21/3/08

Sempre trobem el que busquem


Avui, ja que la meva mare tenia que anar a l'estació de Sants, per imprimir bitllets per l'AVE, hem anat a Sants, fent lo següent:
Sortim de Ciutadella | Vila olímpica com sempre, allà agafem un 2100 amb el que anem fins a Urquinona, anem a la via direcció: Hospital de Bellvitge, allà ens esperem 2 min i es sent un soroll, que no era el d'un 4000, aleshores veig que era un 6000, aquests trens encara no els havia vist ni fotografiat, l'agafem, i hem poso a la mapara de la cabina per anar veient, arribem a Mercat nou, i es sent la megafonia que anuncia: pròxima estació: Mercat Nou, passem lentament per la zona, on ens creuem amb un altre 6000, i al cap de pocs segons, es torna a sentir la megafonia dient: Pròxima estació: Santa Eulàlia. Hi ha 6000 que dient el missatge de que aquest tren no para, però el nostre no. Continuem fins a Rambla Just Oliveres, on anem a buscar el rodalies, arribem faig 4 fotos, i agafem el primer tren que era una 447. Aquest ens deixa a l'andan més propera a la d'AVE. FAig unes quantes fotos i anem al vestíbul. Anem a les maquines d'auto Chek-In. Però no anaven, anem a infirmació i ens envien a el punt d'informació d'AVE, es de disseny, amb molta llum i molt modern, i allà ens imprimeixen els bitllets. Mirem quin es el primer tren que va cap a l'EDF i veiem que es un regional. Decidim agafar-lo i l'agafem a la via 13. Anem ràpidament fins a l'EDF on hi havia una 447 amb doble composició una 252, l'alaris, una 448 k marxava i una altre 470. Allà sortim i anem cap a la Vila Olímpica, pel camí veiem entrar el civia de l'aeroport.

A dalt una 450/451 marxant fugaçment de Sants

Estació de Reus i viatge Reus-Barcelona estació de França


Aquests primers dies de Setmana Santa, els he passat a Reus, la ciutat on viuen els meus oncles, cosí i avis. De anada cap a Reus, (anàvem amb cotxe), veig un alaris amb doble composició i un euromed. El dia 18, a la tarda anem a l'estació, per consultar els horaris de tornada i fotografiar una mica l'estació. Primer veiem que a la via 1 hi havia una 470, i que havia de sortir habita, però abans per la mateixa via n'arribava una altre. Al cap de pocs minuts, veiem que en ve una altre, i seguidament s'acobla a la que ja hi havia. Quant marxa aquest, arriba per la ultima via un llarg mercant remolcat per una 250. El tren, passa per l'estació, fins que es para, i al cap de pocs minuts passa la 250, anant en la direcció amb la que havia vingut, fins que passa l'agulla i s'atura, i torna direcció Lleida, però per la via del tren, fins que s'acobla un altre cop al tren, i aquest allà es va quedar. Desprès, ja anàvem a marxar, quant veig que ha de passar un tren direcció Saragossa, aquest tren tenia possibilitats de ser una 444. I si ho era, la fotografio i marxem.


El dia 20, havent dinat, anem cap a l'estació. Allà ja estava posat a la via 1 la 470. Puntualment, marxem. Anem tirant ràpidament, i al cap de una estona, ja anuncia: propera parada: Vila-Seca de Solcina. Aquesta estació esta força deixada, ja que te mes vies de les que es fan servir. Continuem i ens creuem amb un mercant. Un cop a Tarragona, veig 5 269 acoblades, una 311, una 250, una 319,... Sortim de Tarragona i continuem fent el trajecte. Pel Camí ens hem creuat amb Euromeds, Regionals. Arribem a Sant Vicenç de Calders, i puja més gent el tren. A l'estació hi havien forces trens. Continuem, i ara també ens creuem amb rodalies. Arribem a Sants, i el tren com sempre es buida quasi del tot, i a passeig de Gracia ja nomes quedàvem 3 persones o així. Un cop a l'EDF, veig 2 252, l'Alaris i una altre 470.

A dalt, una 444, entrant a l'edtació de Reus.
A baix, el llarg mercant remolcat per una 250