2/12/07

El segon dia de rodalies per Bellvitge i 12 anys






Avui com que es el dia del meu aniversari, hem anat amb els meus pares a Sitges on la meva mare volia veure una exposicio. Hem sortit de Ciutadella Vila Olímpica, on els panells del temps estaven averiats i possava: actualitzant dades. Al cap de uns minuts, ha vingut un 2100, el 2100 encara portava la enganxina xapusa, i amb aquet tren hem anat fins a Passeig de Gràcia. A Passeig de Gràcia he fet unes quantes fotos, i un cop ja en tenia, hem sortit a fora. Hem anat a l'estació de rodalies, on ens hem tingut que esperar un bon rato, mentres esperavem, han passat civies, 447, altaries, regionals,... i en tots els i he fet fotos. El tren que hem agafat a arribat molt puntual , era una 450. Quant passavem per Bellvitge, he fet unes quantes fotos de les obres aprofitant que el tren anava més lent de lo normal. Quant hem arribat al prat he pogut observar que fins alar la via de l'AVE ja esta totalment feta, a l'estació de Gava encara hi han els autocars apunt per si hi haguesin problemes. El tren ha anat tirant amb normailtat fins que quant hem sortit de castelldefels platja ha començat ha anar molt lent, i quant hem passat per d'avant de una esplanada hi havia la policia i gent del cecof, un cop hem passat aquet punt el tren ha tornat ha anar amb normailitat fins a Sitges. A Sitges hem baixat, he hem anat a el museu, quant hem sortit del museu hem tornat cap a l'estació on he fet moltes fotos, aprofitant de que hi havien dues maquines de obres, com qu eel tren tardaria a passar he pogut fer ftosus a molts trens. Un cop ha vingut el tren amb 10 minuts de retard, l'hem agafat, era una 447 que ha anat parant a tot arreu, un cop estavem a l'estació de Garraf ens hem estat molta estona parats fins que ha arribat una 450 on al frontal possava Sant Vicens de Calders i als costats possava "pruebas".

Amb el tren hem seguit fins a Paseig de Gracia, on hem anat a dinar. Un cop havent dinat, hem tornta a agafar el metro, on ha vingut un 1100, aquet 1100 tenia molta llum per dintre. He aprofitat per fer-li fotos ja que haviat desapareixeran. I amb aquet 1100 hem anat fins a Ciutadella Vila Olímpica.

Avui es el dia del meu aniversari, en el 1995, que va ser l'any que vaig neixer es va inagurar el primer tram de la linea 2 entre Sant Antoni i Sagrada Familia, amb unitats 2100 de 4 cotxes. En aquell any també circulaven moltes coses com: les 252 i els Euromed’s mes moderns a les 333 de encara colors verds i grocs i unes quantes Alstom amb trens de mercaderies, per la línia del litoral, bonics expressos encapçalades per locomotores 269 i 250 amb els colors blaus i grocs i els vagons que canviaven de color de verds o taronges ( colors estrella ) als colors “Danone”, els trens tenien “Autoexpress” i “Paquete-express”, con carregaven els cotxes dels passatgers i correu, paquets ...(Fragemnt exetret de Pol i Trens).

A dalt una unitat civa a Paseig de Gracia.
Al mig un rodalies a Sitges.
A vaig, unes unitats 2100 en el fina de la linea 2 per un any ( 1995 ), pero unitats de 5 cotxes, (foto de Trenscat).