11/5/08

estrenant el servei avant

El cap de setmana passat, aprofitant que era pont, vam anar a Reus i Salou, i per anar vam aprofitar per estrenar els avant.

Avant Barcelona-Tarragona



Un cop a Sants, passes per una cua on et diuen per on surt el tren i quant li queda,... i desprès passes el control d'equipatges. El nostre tren sortia de Sants a les 9:10 del matí, i ho feia per la via 4. Fem la cua per baixar a les andanes i un cop allà anem al cotxe 1, veiem que a la porta posa classe Club, a classe club, els seient son molt amples i, hi ha també molt espai entre seient i seient. Els seients estan composició de 1+2, el cotxe te cafeteria, però esta sense servei. Sortim puntualment a les 9:10, abans havia marxat un avant destinació Màlaga. Sortim i per la megafonia diuen tot el rollo de Bienvenidos a este tren avant con destino Lleida Pirineus,...En un moment ja estem creuant el Llobregat, passem per l'estació D'El Prat, pràcticament acabada, despreses passem per el gran viaducte, continuem, ens creuem amb algun altre AVE, passem ràpidament per Vilafranca, seguim el trajecte, fins que ens aproximem al Camp de Tarragona i per megafonia es sent: Proxima Parada: Camp de Tarragona, donde realizaremos una pequeña parada. Arribem puntualment, faig unes quantes fotos i marxen. Un cop a fora l'estació veig passar dos Velaros més.

A dalt un avant sortint del Camp de Tarragona direcció Lleida

Estació de Salou


El dissabte, decidim anar a l'estació de Salou, on arribem i veiem que a cap de poc arriba un Regional direcció BCN, aquest arriba per la via 1 en composició doble, era una 470. Com que el següent tardava una mica decidim anar a fotografiar la maquina i el cotxe de l'antic carrilet que esta just al costat de l'estació. El fotografiem, i encara hem d'espera una mica a que passi el següent, el qual era un euromed, passa ràpidament, direcció Barcelona. Esperem fins que ja són les 8:38, aleshores entra un alaris direcció València, i desprès una altre 470 direcció BCN, marxa la 470, i entra per la mateixa via 1 un Arco (era el García Lorca). Desprès marxa l'alaris i al cap de poc l'arco, i com que ja tenia moltes fotos decidim marxar.

A dalt un euromed direcció Barcelona surt de l'estació de Salou