3/3/08

Nous trens a Catalunya!


Des de diumenge, per anar substituint els arcos Barcelona-Valencia-Alacant, s'estan passant serveis alaris, el primer tren sortir de Barcelona ha les 19:00h, però ho feu amb retard degut a una incidència a Tarragona. Al matí anem cap a l'estació de França, passant per sobre el Parc de la Ciutadella, al passar per les vies del tram, veig un tram amb el indicador T-5 Gorc, i anava direcció Vila Olímpica, corrents li faig una foto, no s'avia exactament que i feia allà. Desprès arribem a l'edf, i no veiem per enlloc l'Alaris. Desprès anem a dinar i tornem, viem l'alaris allà, aquest tren no l'havia vist mai. Li faig fotos i tornem cap a casa


A d'alt l'Alaris, encara amb el morro obert, ja que l'acabaven de netejar.
A baix, un dels tramvies T-5 prolongats fins a Ciutadella

1 comentari:

Anònim ha dit...

El diumenge passat al matí el servei de Tram va estar alterat pel pas de la Marató. La T4 feia serveis parcias de Ciutadella a Glòries i d'Estació St. Adrià a El Maresme. La T5 només funcionava de Gorg a St. Martí de Provençals.
Al migdia la T5 va poder arribar fins a Glòries, però com que la Diagonal seguia tallada, aquesta línia va absorvir durant una hora aproximadament el tram de la T4 fins a Ciutadella. L'any passat va passar el mateix.

M'imagino que el maquinista no va canviar el panell a l'arribar a Glòries, per això es llegia Gorg en lloc de T5 "excepcional Ciutadella."